Despre noi

Produsele grupate sub brandul lapachet.ro reprezintă efortul producătorului de ambalaje din carton ABC-Impex SRL pentru realizarea ambalajelor de carton de unică folosință, ecologice, biodegradabile, reciclabile, care însă nu presupun compromis la calitate și funcționalitate. Prin dezvoltarea tehnologiei s-au deschis noi posibilități de realizare a barierelor funcționale, create la nivelul fibrelor de celuloză care alcătuiesc straturile cartoanelor, eliminând astfel necesitatea laminării cu straturi de material plastic. Cartoanele astfel fabricate sunt ușor reciclabile, biodegradabile, compostabile, sau mai concis ecologice.

Cine suntem

Experiența noastră în producția de ambalaje din carton de aproape trei decenii, tehnologia modernă, dar mai ales cunostințele echipei de cca. 150 de oameni implicați, reprezintă baza inițiativei lapachet.ro.

Responsabilitatea în afaceri

Promovăm ambalajele care asigură sustenabilitate în utilizarea resurselor și protejarea mediului, credem că obiectivele noastre de afaceri doar astfel pot fi îndeplinite.

Contactați-ne

La ABC-Impex apreciem feedbackul dumneavoastră, deoarece ne angajăm să îmbunătățim continuu produsele noastre.