Termeni și condiții

lapachet.ro – este denumirea comercială a SC ABC-Impex SRL, având sediul social în Odorheiu Secuiesc, str. Rakoczi Ferenc nr 98, având număr de ordine în Registrul Comerțului J19/861/1991, cod unic de înregistrare fiscală RO527184.

1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

  • Prin înregistrarea unei Comenzi pe situl lapachet.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
  • Contractul se consideră încheiat între Vânzator și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

2. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

2.1       Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Utilizator/Cumpărător.

2.2       Pentru motive justificate lapachet.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului/Cumpărătorului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel lapachet.ro.

2.3       Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din site.

2.4       Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site (lapachet.ro) sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

2.5       Toate informațiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe site (imagini, descrieri) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3. MODALITĂŢI DE LIVRARE     

Curierat rapid – prin URGENT CARGUS, NEMO EXPRESS, GLS, FAN CURIER, sau DPD

3.1       În momentul efectuării comenzii, este necesar să comunicaţi un număr de telefon valid pentru a putea fi contactat ulterior de către personalul firmei de curierat în vederea livrării coletului.

3.2       Din momentul primirii comenzii de către Departamentul de Expediţii lapachet.ro, coletul va ajunge la destinaţie în 12-48 de ore lucrătoare. Totuşi lapachet.ro nu poate garanta livrarea coletelor în intervalul de timp menţionat, fiind un serviciu care nu este prestat în mod direct de către firmă.

3.3       Livrarea produselor se face numai pe teritoriul României, prin intermediul firmelor de curierat URGENT CARGUS, NEMO EXPRESS, GLS, FAN CURIER, sau DPD.

3.4       În cazul comenzilor se adaugă şi plata transportului.

3.5       Vânzătorul va asigura ambalarea și identificarea corespunzătoare a Produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

4. MODALITĂŢI DE PLATĂ

4.1       Pentru a achita produsele comandate pe site-ul nostru, aveți la dispoziție:

– Plata ramburs, la livrare.

4.2       Prețurile Produselor afișate în cadrul site-ului www.lapachet.ro includ TVA, conform legislației în vigoare.

4.3       Pentru o corectă comunicare a facturii aferente comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE

5.1       Produsele comandate rămân în proprietatea firmei noastre până în momentul achitării integrale ale acestora.

6. RECLAMAŢII ŞI NELĂMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDIŢII DE RETURNARE

6.1       În conformitate cu legislaţia în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

6.2       Clienţii noştri pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

6.3       Condiţia acceptării returului este ca produsele să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să prezinte semne de utilizare, să aibă toate etichetele intacte).

6.4       lapachet.ro va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate.

7. RECLAMAŢII

7.1       Reclamaţiile privind produsele comercializate pe site-ul http://lapachet.ro.c50.previewmysite.eu/lapachet/ vor fi aduse la cunoştinţa SC ABC-Impex SRL în maximum 48 de ore de la recepţionarea produselor.

8. RECLAMAŢII CĂTRE ANPC

8.1       Pentru a depune o reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, vă rugăm să accesaţi www.anpcnet.ro, unde puteţi afla cum se poate depune o reclamaţie, precum şi datele de contact ale autorităţilor judeţene/naţionale unde puteţi depune reclamaţiile.

8.2       SC ABC-Impex SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conţinut al site-ului http://lapachet.ro.c50.previewmysite.eu/lapachet/.

8.3       SC ABC-Impex SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este complet şi corect. În eventualitatea în care preţul produsului sau orice caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, SC ABC-Impex SRL îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

8.4       Clientul are dreptul să renunţe la comandă dacă noile condiţii îl nemulţumesc, şi dacă respectiva comandă nu a fost livrată.

8.5       SC ABC-Impex SRL nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate. De asemenea, imaginile produselor afişate pe http://lapachet.ro.c50.previewmysite.eu/lapachet/ sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini.

8.6       SC ABC-Impex SRL nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

8.7       SC ABC-Impex SRL nu poate fi făcută responsabilă şi nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, pentru informaţiile şi conţinutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

9. POLITICA DE PROTEJARE A INFORMAŢIILOR

9.1       Firma noastră deţine o politică asupra respectării confidenţialităţii datelor. Aşadar, ne luăm angajamentul de a nu furniza datele personale către terţi pentru a fi utilizate în alte scopuri în afară de cel al efectuării comenzii.

9.2       De asemenea, ne angajăm să nu furnizăm adresa Dvs. de e-mail altor entităţi pentru a nu încuraja spam-ul.

Noul Regulament General de Protecția Datelor (GDPR)

10. FRAUDA

10.1     Încercarea modificării conţinutului site-ului ce implică afectarea serverului, este considerată tentativă de fraudă şi va duce la începerea unei cercetări penale împotriva autorului/autorilor infracţiunii.

10.2     Pozele site-ului nostru au un caracter informativ.

11. LITIGII

11.1     Litigiile apărute între Societate şi Clienţi pot fi rezolvate pe cale amiabilă.

11.2     În cazul în care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabilă, soluționarea va reveni instanțelor de judecată.

11.3     Luând la cunostinţă şi acceptând aceşti Termeni şi Condiţii, clientul şi le asumă în totalitate.